Bankkort

Miksmaster er et av Norges ledende miljøer innen kortdesign, lojalitetsprogrammer

og utvikling og markedsføring av kortkonsepter. Vi har designet over 600 forskjellige kort, og mottatt flere priser og utmerkelser for flere av disse.

Vi har gode kontakter med alle de sentrale kortprodusentene. Vår lange erfaring har gitt oss inngående kjennskap til utfordringene knyttet til avanserte trykkeprosesser. Vi kjenner hele verdikjeden, og vet hva som kreves for å lage kortløsninger som kommuniserer tydelig og riktig.

Bank-, betalings- og kredittkort er merkevarebyggere, og kort er noe de fleste bærer med seg til daglig. Miksmaster lager kort med tanke på at de skal fungere som profilerende merkevarebyggere. Samtidig er vi opptatt av at et kort skal være noe eieren identifiserer seg med, uansett om  det er et gullkort fra jobben, eller tenåringens første, kule Electronkort. Vi lager både bedrifts- og privatkort med personlighet og tyngde.

 I dag er markedet for korttjenester i ferd med å endre seg, og NFC/kontaktløs betaling er en realitet, selv om det ennå ikke har stor markedspenetrasjon.

Miksmaster har erfaringen og ekspertisen som er nødvendig for at dagens kortløsninger designes og utvikles slik at de fungerer også i morgen, der konseptene tas ut både i fysiske kort og i digitale løsninger. Våre kortkonsepter er alltid strategisk forankret, og kommuniserer helhetlig på tvers av kanaler.

Leveranser til kunder gjennom 25 år