Statsbygg

VISUELL IDENTITET
markedsmateriell
konferansemateriell
rapporter

Statsbygg organiserer, planlegger og gjennomfører byggeprosjekter på vegne av staten.

Miksmaster har gjennom rammeavtale med Statsbygg levert er bredt spekter av designoppdrag inklusiv oppdatering av en grafiske profilen.

Vår leveranse har også inkludert markeds- og informasjonsmateriell,  leveranser, til nettsider og intranett, konferansemateriell,  annonsering, og designoppdrag for spesielle prosjekter og satsinger  – blant annet Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum og profilelementer til Statsbyggs 200 års jubileum i 2016.

Oppdatering av profil

Miksmaster har oppdatert Statsbyggs visuelle profil for å tilpasse den bedre til deres behov og uttak av profilen.

Det ble gjort en grundig vurdering av alle enkelt elementer og hvordan de fungerte i praksis, og med justeringen av profilen ble det satt opp en digital designmanual for enklere tilgjengelighet og oppdateringer for fremtiden.

Statsbygg 200 år

Statsbygg feiret høsten 2016 200-års jubileum og Miksmaster fikk bokstavelig talt sette gullkant på både den årlige Statsbyggkonferansen og jubileumsfeiringen for de 900 ansatte.  

Basert på Statsbyggs visuelle profil, ble det laget en jubileumsprofil, som med et rent elegant uttrykk gjenspeilet den store begivenheten.

Miksmaster sørget for design og produksjon av personlige invitasjoner, digitale utsendelser, navnekort og program, utsmykning av konferansefasilitetene, flagg og banner, talerstol, menyer og bordnumrene på festmiddagene, alt med detaljer i ulike gull overflater.

Rapporter

Miksmaster har for Statsbygg sørget for oppsett av særlige rapporter som årsrapport for årsmarkeringen av 200-års jubileet, og rapporter i forbindelse med arkitekt-konkurransene knyttet til det nye Regjeringskvartalet og Vikingetidsmuseet.