Våre fagområder

Rådgiving

I mange prosjekter er det viktig å etablere innsikt - og så omdanne dette til strategi og konsept. Det er viktig for oss å komme tett på kundene, for å involvere og forankre i organisasjonen. Det gir resultater og best måloppnåelse. Våre rådgivere har både tung faglig bakgrunn - og ulik erfaring slik at vi kan tilpass oss og løse dine utfordringer på best måte.

UI/UX

Vi brenner for gode brukeropplevelser og helhetlig gjennomføring av webprosjekter. Vi fokuserer på innsikt og strategi. På basis av dette skaper vi den gode idéen og hjeølper deg med innholdsutvikling fram til ferdig produkt. 
Vi jobber med webløsninger for et bredt spekter av kunder innen offentlig og privat sektor, fra mange ulike bransjer.
Case: BGEarts , NIBIO , DIBK

Grafisk design

Miksmaster har bred erfaring innen grafisk design i alle kanaler. Vi har utviklet komplette visuelle profiler for en rekke større og mindre kunder.  Vi jobber med redaksjonelt design, årsrapporter, produktdesign/emballasje og markeds- og informasjonsmateriell.

For flere av kundene våre utvikler vi malverk for både Adobe Indesign og MS Office-programmer. VI holder også kurs i bruk av malene, slik at du som kunde kan få størst mulig nytte av arbeidet som vi har utført.
Design av sikkerhetstrykk som kreditt- og betalingskort er en av våre spesialiteter. Vi har utviklet mer enn 500 forskjellige kortløsninger for en rekke banker i Norge og andre land. Vi jobber tett med BSK, VISA og MasterCard, samt ulike sikkerhetstrykkerier i Europa for å kunne lage unike kort.

Motion og 3D

Miksmaster har bred kunnskap og erfaring innen motion og 3D-animasjon. Vi lager presentasjonsfilmer, vignetter og produktvisualiseringer. 
Våre designere har erfaring fra å jobbe med film og video for TV, film og nettpublisering.
Case: InApril , Bygg21.