Agder Fylkeskommune
Drivkraft for utvikling

VISUELL IDENTITET

I forbindelse med at Aust-Agder og Vest-Agder fylkeskommune i 2020 blir til Agder fylkeskommune har Miksmaster, på bakgrunn av et nytt fylkesvåpen, utviklet en helhetlig visuell profil for den nye fylkeskommunen. Miksmaster har laget et grafisk uttrykk som er moderne og fremoverlent, og tilpasset en omfattende samfunnsutvikler og tjenesteleverandør i levende utvikling.

Miksmasters leveranse inkluderte  prosessledelse gjennom et begrenset tidsløp med effektiv fremdrift, arbeidsmøter med kunde og definering av strategiske retningslinjer for det kreative arbeidet. Det ble gjort grundige analyser av behov i forhold til overordnet logo og logoer for en enheter under fylkeskommunen, og skissert ulike retninger for uttrykket, før en løsning ble videreutviklet til en helhetlig profil.

Profilhåndbok

Resultatet er overlevert fylkeskommunen i en elektronisk nettbasert profilhåndbok, som inkluderer nedlastbare filer og veiledning og detaljerte eksempler for bruk av profilen. grafiske logoer og grafiske elementer. 

Profilarbeid

Den nye grafiske profilen er basert på forutsetning om at profilen skal være universelt utformet på en slik måte at den kan oppfattes av alle mennesker, i så stor utstrekning som mulig, uten behov for tilpassing og en spesiell utforming