ASVL

Visuell profil

Arbeidssamvirkenes landsforening (ASVL) hjelper folk fra alle bakgrunner med å komme seg ut i arbeidslivet. Enten om de har hatt arbeid tidligere men har havnet i en uheldig situasjon der det er vanskelig å komme seg videre i livet, eller om de er unge mennesker som har falt ut fra skolen, eller om de har utviklingshemming som gjør at de trenger litt ekstra bistand for å mestre en jobb. 

Miksmaster utviklet en ny og unik visuell profil for foreningen som bedre skal kommunisere hvem ASVL er og hva de gjør, etter å ha gjennomført en strategisk design-prosess med kunden for å finne ut av hvilke verdier som burde vektlegges.

Grafisk element

ASVL sitt nye mønster representerer samarbeidet mellom vekstbedriftene og foreningens medlemmer, der figurene strekker seg ut mot hverandre. Figuren i mønsteret er "vekstmannen" fra foreningens logo, som har blitt modernisert for den nye visuelle profilen.

Mønsteret kan benyttes over alle profilfargene til ASVL, og gir dem et unikt uttrykk som skiller dem fra deres konkurrenter.

Logovarianter

Logovarianter for ASVL, en vertikal og en horisontal

Animert logo

Animert logo, der vekstmannen hopper opp og ned

Medlemsmerke

Medlemsmerker for vekstbedrifter i ASVL

Ikoner

Ikon for suksesshistorier
Ikon for viktighetsstandpunkter
Ikon for "bli medlem"

Fargepalett

ASVL sin fargepalett, delt inn i hoved-, støtte- og tilleggs-fargerASVL sine hoved- og støttefargerASVL sine tilleggsfarger

Mønster

ASVL sine mønstre i ulike fargekombinasjoner

Typografi

ASVL sine fonter, Work Sans (profilfont) og Calibri (systemfont)ASVL sine fonter, Work Sans og Calibri

Eksempler på bruk

ASVL sitt medlemsmerke, vist på knapperASVL profilering i fysiske dokumenter, brevark, m.m.ASVL profilering på t-skjorter, kopper, m.m.ASVL profilering på tre roll-ups