Bankkort

VISUELL IDENTITET
grafisk produksjon

Miksmaster er et av Norges ledende miljøer innen kortdesign, lojalitetsprogrammer og utvikling og markedsføring av kortkonsepter. Vi har designet over 600 forskjellige kort, og mottatt flere priser og utmerkelser for flere av disse.

Vi har gode kontakter med alle de sentrale kortprodusentene. Vår lange erfaring har gitt oss inngående kjennskap til utfordringene knyttet til avanserte trykkeprosesser. Vi kjenner hele verdikjeden, og vet hva som kreves for å lage kortløsninger som kommuniserer tydelig og riktig.

LES MER OM KORT

Sparebanken Sør–
lommepengekort

Sparebanken Sør ønsket et kort som appellerte til barn i aldersgruppen 10-13 år. Designet skulle være tidløst, profilens farger skulle tas i bruk og kortet skulle gjerne ha link til resten av bankkortene.

Vi ønsket å lage illustrasjoner med humor, rare figurer og litt grøss. I lysstrålen som kommer fra lommelykta er figurene vennlig og veloppdragne, men utenfor strålen er de nok litt mer rampete og kan finne på litt av hvert. Lysstrålen danner også linken til bankens logo og farger.

Sammen med bankortet får barna også en liten UV-lykt. Lyser man på kortet, dukker nye illustrasjoner fram. Nå kan vi se skjelettene til figurene, som om de blir belyst med røntgen, og vi kan lese hva de forteller hverandre. Ser man på kortet i mørket, er det nye ting som kommer fram – da lyser øynene opp, og lyset fra lommelykten lyser opp logoen til Sparebanken Sør.

Santander Gebyfri

Frihet til å bestemme når det passer. «Hopp - stopp - betal»

Santander LO favør

Sparebanken Sogn og Fjordane

DnB NOR SAGA

Fusjonen mellom Norges to største banker, DnB og Gjensidige NOR, medførte et behov for å utvikle en helt ny kortserie, samt å segmentere hele den store massen av private kunder inn i et kundelojalitetsprogram.

DnBs erfaring var at bankkortene ble et viktig instrument til lojalitetsprogrammets suksess. Spesifikt tilpassede kundekort fører til at banken får en økning av nye kunder, samtidivg som de i mindre grad mister kunder.

Et strategisk mål for DnB NOR er at deres kort skal være ledende innen kreativ design og i bruk av avanserte produksjonsteknikker/muligheter. Kortene skal utvikles med tanke på at kundenes erfaring er unik, eksklusiv, trendsettende og innovativ.

Uno X

Uno X hadde som ambisjon å forsterke sin posisjon på markedet for bensinkort i 2010, på både privat- og bedriftsmarkedet. Miksmaster utviklet et sterkt og tydelig designkonsept for hele kunde-lojalitetsprogrammet, inkl. kortdesign og markeds- og lanseringsmateriell til stasjonene.